pensioenanalyse

Pensioenanalyse en second opinion: Optimaliseer uw pensioenregeling

Met onze uitgebreide Pensioenanalyse leggen we de basis voor een diepgaand begrip van uw pensioenregeling en bieden we heldere antwoorden op al uw vragen. Pensioenen spelen een essentiële rol in de financiële planning van zowel werknemers als bedrijven. Onze Pensioenanalyse biedt inzicht en rust, ongeacht of u een werkgever bent die pensioenvoorzieningen voor medewerkers beheert of een werknemer bent die persoonlijke financiële doelen nastreeft.

Een verhelderende Second Opinion

Indien u al een pensioenregeling heeft opgezet voor uw medewerkers en de contractperiode nadert zijn einde, of indien u twijfels heeft over de doeltreffendheid van uw huidige pensioenregeling, dan is het raadzaam om onze Pensioenanalyse te overwegen. Deze biedt u een welkome second opinion. Dit kan u waardevolle inzichten verschaffen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen aan het einde van de contracttermijn.

De bouwstenen van de Pensioenanalyse

 • Met onze Pensioenanalyse krijgt u een diepgaand overzicht van uw pensioenregeling en kunt u rekenen op de volgende inbegrepen componenten:
  • Een grondige analyse van de belangrijkste kenmerken van uw pensioenregeling, waaronder de opbouw van het pensioenkapitaal en de bijdragen.
  • Een evaluatie van de voornaamste contractbepalingen, zoals de looptijd, premies en indexatie.
  • Een zorgvuldige toetsing aan de geldende fiscale en juridische voorschriften, met gedetailleerd advies over eventuele aanpassingen om conformiteit te waarborgen.
  • Een diepgaande beoordeling van de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij die uw pensioenregeling beheert, om de efficiëntie en betrouwbaarheid te waarborgen.
  • Een kritische beoordeling van de kostenstructuur en de flexibiliteit van de regeling, vergezeld van deskundig advies om mogelijke verbeteringen te identificeren.
  • Een heldere en begrijpelijke conclusie, die u een duidelijk overzicht geeft van de sterke punten en eventuele zwakke punten van uw huidige pensioenregeling.

  Bovenal biedt onze Pensioenanalyse de mogelijkheid om de pensioenvoorziening verder te optimaliseren, zodat u met vertrouwen naar de toekomst kunt kijken als werkgever die het welzijn van medewerkers bevordert.

Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Wilt u een keer sparren?