SLUITEN DE VERZEKERINGEN VOOR UW PERSONEEL WEL GOED OP ELKAAR AAN?

Uw verzekerde regelingen sluiten goed aan op uw arbeidsvoorwaardelijke toezeggingen, meer kansen op co-financiering, minder verzuim en de instroom in de WGA neemt af.

Optimaliseer de verzekeringen voor uw personeel:

 • Betere afstemming van regelingen en arbeidsvoorwaardelijke toezeggingen
 • Advies over co-financiering en aanbrengen van samenhang in uw regelingen
 • Bespaar fors op uw kosten

Al uw verzekeringen en arbeidsvoorwaarden doorgelicht

Als ervaren procesbegeleiders spreken we duidelijke taal. Ook als het moeilijk wordt. Zo zorgen we dat het gesprek tussen u en de werknemer weer op gang komt.

We stimuleren het probleem­oplossend vermogen van beide partijen en kijken hoe we in onderlinge afstemming de samenwerking kunnen verbeteren.

Optimaliseer en bespaar op onnodige kosten

Er is nauwelijks inspanning van uw kant nodig. Wij zorgen voor:

 • Beter inzicht in de samenhang tussen uw arbeidsvoorwaarden en uw verzekerde regelingen, zoals:
 • Optimalisatie van de afstemming tussen uw providerboog en die van de verzekeraars.  kaart brengen van co-financiering door verzekeraars zodra u providers moet inzetten of interventies moet plegen.
 • Onderhandelingen met uw verzekeraars over korting, co-financiering en inzet van providers voor het verkleinen van uw 12-jaarsrisico.
 • Onderzoek naar marktconformiteit van uw regelingen
 • Advies over verbeterpunten in uw regelingen
 • Optimalisatie van het proces van mutaties, ziekmeldingen door koppelingen aan salarisadministratie
 • Doorlopend advies bij inrichting van contract(verlengingen) en troubleshooting bij schadeafhandeling

SCAN VAN UW PERSONELE REGELINGEN

Eén van de meest effectieve middelen om uw werknemersverzekeringen in kaart te brengen en te optimaliseren, is de Scan Personele Regelingen van Synck Company.

WAT LEVERT DEZE SCAN U OP?

 • Volledig inzicht in de opbouw van uw werknemer verzekeringen
 • Advies over oplossingen voor mogelijke hiaten in de dekking»  Een overzicht van uw besparingsmogelijkheden
 • Advies over het aanbrengen van samenhang tussen de regelingen
 • Uitspraak over marktconformiteit van de regelingen

 

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

Veelgestelde vragen

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Wilt u een keer sparren?