Werknemers verzekeringen

Werknemersverzekeringen en volksverzekeringen zijn sociale verzekeringen tegen inkomensverlies door bijvoorbeeld werkloosheid, ouderdom, ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Nu de overheid zich steeds meer terugtrekt en de risico’s in toenemende mate bij werkgevers worden gelegd, worden secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals werknemersverzekeringen (pensioen-, verzuim-, ongevallen-, reis-, arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekeringen) belangrijker voor de toekomst van uw bedrijf.

Naast de verplichte werknemersverzekeringen van het UWV, zijn er nog diverse werknemersverzekeringen die niet verplicht zijn maar eigenlijk wel onmisbaar!

Vermijd onaanvaardbare risico’s en geef uw werknemers de beste secundaire arbeidsvoorwaarden met de volgende verzekeringen:

Scan werknemersverzekeringen

Eén van de meest effectieve middelen om uw werknemersverzekeringen in kaart te brengen en te optimaliseren, is gebruik te maken van de Scan werknemersverzekeringen van Synck Company.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het afsluiten of voor het benchmarken van uw huidige portefeuille? Neemt u dan contact op met Synck Company.

Meer weten?