Kenmerken van de Zakenreisverzekering

Een medewerker die op zakenreis is, loopt andere risico’s dan zijn thuisblijvende collega’s. Enkele voorbeelden van veel voorkomende schades zijn:

  • Verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen en belangrijke reisdocumenten
  • Aanschaf van kleding en toiletartikelen als koffers gestolen zijn of vertraagd
  • Extra reiskosten als de reis eerder moet worden afgebroken door bijvoorbeeld ziekte van de verzekerde of overlijden van een familielid
  • Repatriëringskosten na bijvoorbeeld een verkeersongeval of in een levensbedreigende situatie
  • Geen volledige vergoeding van ziektekosten indien een werknemer op zakenreis in het ziekenhuis in het buitenland belandt

U kunt de financiële gevolgen van deze schades ondervangen met een zakenreisverzekering, die u als werkgever voor uw zakenreizigers kunt afsluiten. Bovendien is deze verzekering een goede en relatief goedkope secundaire arbeidsvoorwaarde.

Advies en voordeel

De adviseurs van Synck Company helpen u bij het inrichten van uw zakenreisverzekering. Zij zijn goed op de hoogte van alle mogelijkheden, zodat u een gedegen afweging kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld alleen kosten door ongevallen dekken of alle medische kosten? En tot welk bedrag wilt u dit verzekeren? Behalve deskundig advies, biedt Synck Company u ook de meest gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Want door marktonderzoek is Synck Company altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Zakenreisverzekering? Neem dan contact op met een van de adviseurs van Synck Company.

Meer weten?