DUURZAME INZETBAARHEIDSSTRATEGIE DIE PAST BIJ UW ORGANISATIE

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers bevlogen blijven en van waarde blijven voor uw bedrijf (in de toekomst?)

HEEFT U AL EEN DUURZAME INZETBAARHEIDSAANPAK?

Heeft u, net als vele andere bedrijven, tot doel gesteld de bevlogenheid, duurzame inzetbaarheid en de vitaliteit van uw medewerkers te verhogen? Logisch, want het staat onomstotelijk vast dat daardoor de bedrijfsresultaten en het werkgeluk verbeteren. Waar het in de praktijk meestal op vastloopt is de HOE-vraag; hóe doe je dat? Herkenbaar? Wij begeleiden u bij de ontwikkeling van een duurzame inzetbaarheidsaanpak die past bij uw organisatie en medewerkers.

Weten wat nodig is, doen wat werkt

Waar te beginnen, wat kan ik doen om de bevlogenheid, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van mijn medewerkers te verhogen? Wat werkt wel en niet? Hoe zorg ik ervoor dat juist die medewerkers die het het hardst nodig hebben, ook meedoen?

  • Ontdek wat u van uw medewerkers nodig heeft om uw bedrijfsvisie, -ambities en uw doelen te bereiken.
  • Krijg inzicht in de bevlogenheid binnen uw organisatie en de factoren die daarop van invloed zijn.
  • Ga doelgericht aan de slag met een duurzame inzetbaarheidsaanpak die past bij uw organisatie en medewerkers. Geen ‘one size fits all’, maar een aanpak die ondersteunend is aan uw bedrijfsambities en aansluit bij uw medewerkers.

Ga voor een effectieve duurzame inzetbaarheidsaanpak

  • We voeren een duurzame inzetbaarheidsscan uit
  • Samen vertalen we uw visie naar een effectieve duurzame inzetbaarheidsaanpak
  • We begeleiden u bij de uitrol van uw aanpak
  • We adviseren over interventies die effectief en waardevol zijn voor uw medewerkers.
  • We onderzoeken en regelen Cofinanciering bij uw collectieve zorgverzekeraar waar mogelijk
Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak

Wilt u een keer sparren?