Over de WGA - Header

Eigenrisicodragen WGA aanvragen

Nadat wij onderzocht hebben of Eigenrisicodragen van de WGA bij uw organisatie past kan u het eigenrisicodragerschap aanvragen. Hoe dit werkt? Wij leggen het u graag uit!

Garantieverklaring

Bij uw aanvraag dient u een garantieverklaring mee te sturen. Een garantieverklaring is een verklaring waarin de verzekeraar u de garantie geeft dat u altijd in staat bent om uw verplichtingen tegenover uw werknemers na te komen. Het opstellen van een garantverklaring gebeurt altijd door een verzekeraar. Zij hebben veelal direct contact met de Belastingdienst.

Als eigenrisicodrager een bedrijf overnemen

Bij het overnemen van een bedrijf hoort ook het overnemen van verplichtingen. Hierbij kan u te maken krijgen met verschillende situaties. Hier vindt u meer informatie over op de pagina ‘fusie of overname‘.

Synck: De juiste begeleiding

Een hoop informatie en een nieuw proces. Wij begrijpen dat u zich liever met andere zaken bezighoudt. Daarom neemt Synck graag het volledige traject om Eigenrisicodrager te worden voor u uit handen. Van onderzoek tot implementatie. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en uitvoering van het WGA-Eigenrisicodragerschap.

Eigenrisicodragen WGA aanvragen

Waarom Synck?

De best mogelijke oplossing voor u

Synck is een frisse en energieke organisatie. Wij bieden onze ervaren werknemers de vrijheid om voor uw organisatie de best mogelijke oplossing te vinden. Bij Synck staan uw belangen namelijk voorop. Wij houden ons niet bezig met premiebelang. Waarom Synck de beste keuze is?

De belofte van Synck

  • Bij ons staat uw organisatie centraal. Maar niet alleen dat! Ook uw werknemers zijn voor ons van groot belang.
  • Bij ons bent u verzekerd van echt onafhankelijk advies.
  • Wij werken met 1 vast aanspreekpunt. Deze biedt alle nodige kennis om u zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden. Bij ons bent u geen nummer!
  • Onze medewerkers zijn echte vakspecialisten en leveren altijd maatwerk.
  • Wij staan in voor de meest passende en meest voordelige WGA-oplossing voor u.

Wilt u meer informatie over de WGA of Eigenrisicodragen WGA aanvragen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Meer informatie
Synck watermark
Synck watermark