UW HUIDIGE OPLOSSING VOOR DE WGA/ZIEKTEWET IS MEESTAL TE DUUR

Betaal niet te veel voor uw huidige oplossing en krijg voldoende grip op instroom van (ex)medewerkers in de WGA en de duur van de Ziektewet- uitkering.

Past de huidige vorm van financiering van uw WGA-/ZW- Risico nog bij uw organisatie?

Krijg inzicht in hoe én hoeveel u kunt besparen

Uw organisatie kan het risico voor de WGA en Ziektewet op verschillende manieren afdekken. Maar welke manier past het beste bij uw organisatie? Wij zoeken het voor u uit. Met een gedegen analyse en marktonderzoek berekenen wij uw kosten en opbrengsten over meerdere jaren.

U krijgt niet alleen een financiële doorrekening, maar ook een advies over hoe u uw processen enbegeleiding van (ex-)werknemers het beste kunt inrichten, zodat bijvoorbeeld eigenrisicodragerschap WGA een reële optie wordt.

Nooit meer teveel betalen!

 • U krijgt drie uitgewerkte opties, berekend over meerdere jaren, waarmee u het WGA-risico kunt afdekken:
  Verzekeren via UWV
  Verzekeren door een private verzekeraar
  U draagt zelf het risico (eigenrisicodrager)
 • U krijgt advies over uw best passende optie met een financiële onderbouwingen inschatting van de te realiseren besparing over de verschillende looptijden.
 • U gaat maximaal profiteren van co-financiering van interventies en re-integratie
 • U krijgt advies over implementatie van de oplossing
 • U krijgt advies over de inrichting van de uitvoering
 • Wij organiseren de gekozen oplossing en kopen scherp voor u in
Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Wilt u een keer sparren?