VÉÉL GELD KWIJT BIJ UWV AAN UITVOERING ZIEKTEWET?

Loop geen re-integratie kansen mis en betaal geen onnodige kosten zoals Ziektewetuitkering, verhoging premies, hogere instroom WGA.

Pak zelf de regie op de uitvoering ziektewet (BEZAVA):

  • We trekken samen de regie naar ons toe
  • We zorgen voor structurele daling van uw directe én indirecte kosten
  • Uw HR-afdeling heeft er geen omkijken meer naar

En loop nooit meer een kans mis op re-integratie

Door hun ruime ervaring begeleiden onze specialisten uw ex-werknemers in de Ziektewet (BeZaVa) betrokken, vlot en efficiënt. Samen voorkomen we dat u voor onnodige kosten komt te staan, zoals extra Ziektewetuitkeringen, verhoging van uw premies of een hogere instroom WGA.

Doordat we uw organisatie volledig UWV-proof maken, kunt u ook onderzoeken of het eigenrisicodragerschap Ziektewet iets is voor uw organisatie.

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Bent u zich aan het oriënteren?

Nodig naast de grote spelers ook Synck Company uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Maak vrijblijvend een afspraak