HOE HOUDT U UW MEDEWERKERS GEZOND?

Meer aandacht voor duurzame inzetbaarheid, minder ziekteverzuim en WGA-instroom en minder losse initiatieven zonder samenhang en opvolging.

Biedt uw medewerkers de persoonlijke gezondheidscheck aan!

  • Gezondheidsprogramma dat al door meer dan 350 organisaties en 300.000 mensen wordt gebruikt.
  • Laagdrempelige manier om inzicht te krijgen in de eigen gezondheid.
  • Eigen regie voor medewerkers om gezondheidsproblemen te voorkomen

Voor de medewerker

Medewerkers vullen een online vragenlijst in, voeren thuis zelfstandig de fysieke tests (bloed en optioneel urine) uit, krijgen een rapport met advies en kunnen zelfstandig of begeleid aan de slag met eventuele gezondheidsrisico’s. Eventueel kunnen de fysieke testen ook bij de werkgever op locatie worden georganiseerd.

Voor de werkgever

De werkgever ontvangt een macrorapportage op organisatieniveau, waarmee inzicht wordt verkregen in de belangrijkste gezondheidsrisico’s binnen de organisatie voor verzuim en productiviteitsverlies. Met inzicht in die risico’s kan de providerboog kostenefficiënt worden ingericht door de werkgever, door alleen interventies in te kopen die de gezondheidsrisico’s effectief aanpakken. Zo is het voor de werkgever makkelijk om opvolging te geven aan de Persoonlijke Gezondheidscheck en er echt voor te zorgen dat medewerkers gezonder gaan worden. Met de Persoonlijke Gezondheidscheck voldoet de organisatie aan de wettelijke verplichtingen om een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan haar medewerkers aan te bieden. Tegelijkertijd fungeert de Persoonlijke Gezondheidscheck als nulmeting voor de organisatie en als startpunt voor gezondheidsbeleid.

De persoonlijke gezondheidscheck levert organisaties het volgende op:

  • Inzicht op organisatieniveau om sturing te geven aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Verlaagt ziekteverzuim binnen de organisatie (20%)
  • Verhoogt de productiviteit van medewerkers (10%)
  • Deelnemers waarderen het aanbieden van de Check door hun werkgever met een 8,5
  • 71% van de deelnemers is gemotiveerder tot gezonder gedrag
  • Voldoen aan de wettelijke verplichting voor Preventief Medisch Onderzoek (PMO)
Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak

Wilt u een keer sparren?