KLAAR MET LANGDURIGE VERZUIMDOSSIERS?

Voorkom dat langlopende dossiers ontsporen en uw organisatie veel energie kosten. Voorkom onnodige kosten zoals loondoorbetaling, UWV-loonsancties en hogere premies.

Krijg grip op stagnerende of langlopende dossiers

» Uw zieke medewerker wordt begeleid door een register arbeidsdeskundige en drempel-coach

» We handelen vanuit vertrouwen, én stellen grenzen

» We gaan door tot de casus is opgelost: terugkeer naar werk of tot en met WIA-keuring

Onze menselijke aanpak voorkomt hoge kosten

Bij Synck zetten we iedereen in hun kracht, zowel uw organisatie als uw werknemers. Op die manier zorgen we ervoor dat we geen re-integratiekans onbenut laten. Zo bespaart u op loonsancties van UWV, onnodige doorbetaling van loon en sociale premies. Bovendien stromen er minder werknemers de WGA in.

Meer informatie

Uw (stagnerende) langdurige verzuimdossiers in goede handen

 • U krijgt een overkoepelend WGA-preventieplan
  • Gestroomlijnde begeleiding tijdens het hele traject
  • We kijken naar alle mogelijke beroepen in Nederland
  • We geven aandacht èn begrenzing
 • We doen een arbeidsdeskundig onderzoek, uiterlijk in week 42
 • Wij geven concrete antwoorden op de volgende vragen:
  • Kan uw werknemer re-integreren in eigen werk of ander werk binnen uw organisatie?
  • Zo niet, kan uw werknemer re-integreren in uw organisatie als er aanpassingen worden gedaan?
  • Zo niet, kan uw werknemer re-integreren in ander werk buiten uw organisatie en zijn er geschikte functies beschikbaar?
  • Komt uw werknemer in aanmerking voor vervroegde WIA (IVA)?
 • We pakken de 2e Spoor-begeleiding op, uiterlijk in week 52
 • Na het arbeidsdeskundig onderzoek krijgt uw werknemer direct begeleiding van een ervaren drempel-coach, volledig afgestemd op zijn of haar behoefte. Via onze software krijgt u heldere rapportages zodat u de voortgang kunt volgen.
Meer informatie
Synck watermark
Synck watermark

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

Bent u zich aan het oriënteren?

Nodig naast de grote spelers ook Synck Company uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Maak vrijblijvend een afspraak