HAALT U WEL ALLES UIT UW COLLECTIEVE ZIEKTEKOSTENCONTRACT?

Laat geen preventie en re-integratiemogelijkheden meer liggen en loop geen co-financiering en preventiebudget mis. Zo kunt u meer investeren in preventie en neemt het verzuim en de instroom in de WGA af.

Optimaliseer uw collectieve ziektekostencontract:

 • Profiteer als werkgever maximaal van úw mogelijkheden
 • Jaarlijks preventiebudget voor bedrijfszorg, inclusief co-financiering
 • Inzicht in zorgconsumptie in relatie tot verzuimoorzaken

Zet uw collectieve ziektekostencontract in voor preventie

Vaak wordt een collectieve ziektekostenverzekering alleen gezien als benefit voor werknemers. Maar ook als werkgever kunt u uw voordeel doen. Denk daarbij aan preventiebudget, co-financiering en bedrijfszorg.

Zo kunt u aanzienlijke voordelen realiseren, zond er van zorgverzekeraar te wisselen. Zo zorgen we ervoor dat u als werkgever meer profiteert van uw collectieveziektekostencontract.

Haal alles uit uw collectieve ziektenkostencontract

 • Krijg inzicht in de zorgconsumptie in relatie tot verzuimoorzaken in uw organisatie
 • (Her)onderhandeling met uw zorgverzekeraar. Profiteer van een hoger preventiebudget, meer kortingen en ‘kosteloos’ gebruik van dienstverlening zoals wacht-lijstbemiddeling, gezondheidschecks, etc.
 • Betere afstemming tussen uw provider-boog met die van de zorgverzekeraar, zodat we de kosten voor preventie en re-integratie ontdubbelen
 • Betere aansluiting van uw contract op uw ‘bestaande’ gezondheidsbeleid
 • Marktonderzoek bij contractverlenging
 • Doorlopend advies bij inrichting van uw contract en troubleshooting bij schadeafhandeling
 • Online afsluittool inclusief advies voorwerknemer en gezinsleden
 • Overstappen van verzekeraar is overbodig
Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Wilt u een keer sparren?