VÉÉL GELD KWIJT AAN UW WGA-INSTROOM, VERZEKERINGSPREMIES EN LOONSANCTIES?

Loop geen re-integratiekansen mis en betaal geen onnodige kosten zoals loondoorbetaling, UWV-loonsancties en premie

Krijg grip op uitvoering WGA:

  • We voeren samen de regie, in lijn met uw verzuim- en arbeidsongeschiktheidsbeleid
  • We zorgen voor structurele daling van uw directe én indirecte kosten
  • Uw 10-jarige re-integratieplicht is volledig ontzorgd

Loop geen enkele kans mis op re-integratie

Elke mogelijkheid aangrijpen om langdurig verzuim en instroomin de WGA te voorkomen en de duur dat iemand in de WGA zit te verkorten. Dat vraagt om flexibiliteit en scherpte met actievere-integratie en de juiste interventies. Voor onze specialistenis dat dagelijkse kost.

Zij begeleiden uw zieke werknemers én bewaken alle procedures, processen en informatiestromen zo kosten efficiënt mogelijk, 10 jaar lang als het moet. Zo voorkomt u onnodige kosten, zoals loondoorbetaling, WGA-uitkeringslast, UWV loonsancties (compliancy) en premies.

Door optimale inrichting van uw processen én benutting van alle re-integratiemogelijkheden, wordt het eigenrisicodragerschap WGA interessant voor uw organisatie.

Ga voor een vlotte én secure uitvoering van de WGA

  • Uw zieke (ex-)werknemer krijgt een vaste WGA-specialist die tijdens het hele traject aandacht én begrenzing biedt.
  • Als het nodig is zetten we objectieve en specialistische kennis in. We willen alle mogelijkheden benutten voor een succesvolle re-integratie.
  • Samen met u pakken we de regie op processen en de financiële stromen voor nu én in de toekomst.
  • Samen met uw (ex-)werknemer kijken we naar 30 beroepen met 300 banen
  • Zo zorgen we ervoor dat u volledig compliant bent aan alle relevante wet-en regelgeving

 

 
Meer informatie

Klanten aan het woord

Synck Company waarderen wij al vele jaren als onafhankelijk adviseur met grote kennis van zaken, grote mate van service en betrokkenheid. Wat ons betreft is het team van Synck Company onze grootste bron van tevredenheid en waardering.

Petra Kiphardt
HR, Dirkzwager Legal & Tax

Vanuit mijn rol als teammanager vitaliteit en verzuim werk ik al jaren met Synck Company. Met regelmaat attendeer ik andere bedrijven op de dienstverlening van Synck. Ik heb de ervaring dat zij een betrouwbare, adequate samenwerkingspartner zijn, die toegevoegde waarde biedt, zowel vakinhoudelijk als financieel.

Anoeska Uyleman - Niesing
Teammanager Vitaliteit en Verzuim, Beweging 3.0

Professionele ondersteuning bij complexe casuïstiek op het gebied van langdurige verzuim dossiers, voorkomen WGA instroom en begeleiding WGA/ZW.

Esther Intema
HR manager, IW Noord-Holland

Prettige samenwerking door goede communicatie en korte lijnen.

Christella Kauhl
Stichting Vivantes Zorggroep

Wij kunnen Synck Company van harte aanbevelen! Met hun specifieke expertise heeft Synck Company ons in diverse processen op een adequate wijze geadviseerd en ondersteund met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg.

Lydia Struik
Protestantse Kerk in Nederland

Synck Company beschikt over ruime ervaring en kennis op het gebied van sociale zekerheid en zorg. Hiermee bieden zij ons focus en maatwerk op een hoog kwaliteitsniveau. Een team van gemotiveerde specialisten die ons door het doolhof van regelgeving en wetten loodst. Dat is het ontzorgen dat wij zochten, Synck ons beloofde en nu waarmaakt.

Jeroen Swaan
Human Resource and Organisation Advisor, BEWiSynbra Group

Wij zijn uiterst vakkundig begeleid in het traject naar ERD ZW / WGA door Synck Company. Het periodiek sparren met deskundige specialisten voegt een duidelijke meerwaarde toe aan ons re-integratiebeleid en we zijn ervan overtuigd dat de verdere begeleiding van ZW en WGA dossiers na uitdiensttreding in goede handen is.

Marianne Fillié-de Wit
Adviseur verzuim en beleid, Stichting SCOPE scholengroep

Synck heeft ons geholpen bij de keuze om eigenrisicodrager te worden voor zowel de Ziektewet als de WGA. Ons contactpersoon Annette (specialist ZW/WGA) adviseert, ondersteunt en ontzorgt GMB rondom de uitvoering van de ziektewet en de WIA/WGA. Dit gebeurt met oprechte aandacht voor de (ex)medewerker, waar het om draait, en aandacht voor de vragen vanuit ons als werkgever. Door dit contact vanuit Synck beschikken wij op afroep over de expertise die nodig is om langdurig verzuim en instroom in de WGA te voorkomen.

Peetjan Vink
Senior HR Adviseur, GMB

BENT U ZICH AAN HET ORIËNTEREN?

Nodig naast de grote spelers ook Synckcompany uit. Zo ervaart u zelf het verschil in betrokkenheid, service én aanpak.

Wilt u een keer sparren?